Foreningens formål

At vise retning for partnere og bestyrelse i forhold til relevante initiativer og projekter, herunder udvikling af "Slagelse by - én butik"

Mission

• Vi tiltrækker partnere, som arbejder med enhver form for detail og handel, liberal virksomhed, håndværk, industri/produktion, uddannelsesinstitutioner, offentlige og kulturelle formål og mediedækning.
  • Vi optimerer samarbejdet mellem virksomheder, organisationer, uddannelsesinstitutioner, foreninger og Slagelse Kommune
  • Vi sikrer, at Slagelse markeres som regionens mest erhvervsaktive og førende handelsby
  • Vi sikrer vækst i Slagelse By og i Slagelse Kommune ved tiltrækning af kunder / handlende samt gæster/turister til området
  • Vi er den støttende koordinator af enhver form for markedsføring af Slagelse by
  • Vi er sparrings-, inspirations- og samarbejdspartner for Slagelse Kommune og indgår i fælles aktiviteter i kommunen
  • Vi støtter aktiviteter, der markedsfører Slagelse ud over bygrænsen
  • Vi fremmer Slagelse som attraktiv uddannelses by

Vision

Slagelse by skal være regionens førende handelsby båret af interessante og spændende butikker, events og oplevelser samt høj service i alle butikker og erhvervsliv. Dette med henblik på at øge værdistigningen for alle parter ved, at skabe en attraktiv by, hvor folk har lyst til at opholde sig, bo, arbejde og drive forretning.

Etablering af Citymanagement, som bl.a. sørger for at ejendomsindehavere, detailhandlere, produktions- og erhvervsvirksomheder, kulturinstitutioner og kommunen går sammen og i fællesskab planlægger og finansierer projekter, der skal forbedre handelslivet under arbejdstitlen: ”Medbyg for udvikling af detailhandlen - Slagelse by – én butik”.

Café Vivaldi

Formandskab