Indlæser Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Denne arrangement er allerede afholdt.

Business Brunch 26. juni

26. juni 2019 @ 8:00 kl. 8:00 - 9:30

I det store telt på Nytorv er der Business Brunch under Slagelse Festuge. Vi serverer kaffe og morgenbrød til alle tilmeldte. Et godt gratis netværkstilbud til alle, der driver erhverv i Slagelse Kommune

DETAILHANDLENS ROLLE – NU OG I FREMTIDEN

Vi får besøg af Nils Hall Torgerson og Søren Mikkelsen fra Erhvervshus Sjælland, der begge har arbejdet med salg, markedsføring og forretningsudvikling i mange år, og derigennem har fulgt udviklingen i detailhandlen tæt.

Denne morgen giver de et indspark i debatten om fremtidens detailhandel. Hør bl.a. om fremtidens konkurrencesituation, detailhandlens nye rolle – succeskriterier i går og i morgen – samt bykernens opgave, hvordan skaber man det spændende byrum. Det og mere vil Nils Hall Torgerson og Søren Mikkelsen berøre i morgenens oplæg.

I Slagelse Erhvervscenter holder vi sammen med Business Slagelse, Skælskør Erhvervsforening og Korsør Erhvervsforening fortsat fokus på udvikling af den lokale detailhandel, så vi fortsat kan tiltrække kunder og bevare arbejdspladser. Det sker med afsæt i detailhandelsanalysen og handlingsplanerne for de tre købstæder. Vi sørger naturligvis for der er kaffe og morgenbrød til alle tilmeldte i teltet på Nytorv. Business Brunch er et gratis netværkstilbud til alle, der driver erhverv i Slagelse Kommune.

TILMELDING

Sidste frist for tilmelding er senest d. 21. juni 2019 via Slagelse Erhvervscenters hjemmeside – klik på dette link:

SPØRGSMÅL

Hvis du har spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte Morgen Hass Augustsen pr. email til morten@slagelseerhvervscenter.dk eller tlf. 40 73 50 85.

Plakat til print

Detaljer

Dato:
26. juni 2019 @ 8:00
Tidspunkt:
8:00 - 9:30
Arrangement Kategori:

Sted

Nytorv, Slagelse