Indlæser Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Denne arrangement er allerede afholdt.

Business Brunch 29/11

29. november 2019 @ 8:00 kl. 8:00 - 9:30

Tætte relationer mellem uddannelse og erhverv skaber fremtidens arbejdskraft

Årets sidste Business Brunch afholdes 29. november på Zealand – Sjællands Erhvervsakademi, Bredahlsgade 1A, kl. 8 – 9.30.

Her glæder vi os til at invitere til et inspirerende møde i udviklingens tegn. Zealand arbejder kontinuerligt på at skabe og fastholde tætte relationer mellem uddannelse og erhverv, så de studerende mest mulig jobparate.

Zealand udbyder videregående uddannelser på fuld tid og deltid, men også et unikt løbene udviklingssamarbejde med erhvervet. Samarbejdet skal sikre at de studerende kan de færdigheder og kompetencer, erhvervet har brug for. Uddannelsernes aktualitet, indhold og kvalitet sikres løbende igennem samarbejde og dialog med regionens virksomheder. Målet er, at skabe anvendelig viden, der sikrer de studerendes, virksomhedernes og regionens konkurrenceevne nu og i fremtiden.

Over morgenkaffen i Zealands nye udvikling laboratorie, ZeaLab vil vi fortælle om, hvilke former for samarbejde vi kan tilbyde små og mellemstore virksomheder, hvilke konkrete projekter, der er blevet gennemført med succes, og hvad der er i skøbeskeen for fremtiden.

Vel mødt til endnu en spændende Business Brunch, hvor viden og netværk går hånd-i-hånd.

Det er som altid gratis at deltage for alle, der driver erhverv i Slagelse Kommune, men tilmelding er nødvendig.

HUSK tilmelding senest d. 25. november til Morten Hass, Slagelse Erhvervscenter.

LÆS MERE – OG TILMELDING:

 

Detaljer

Dato:
29. november 2019 @ 8:00
Tidspunkt:
8:00 - 9:30