Indlæser Arrangementer

« Alle Arrangementer

Business Brunch

29. oktober kl. 8:00 - 9:30

Slagelse Erhvervscenter afholder Business Brunch hos Bagger Låse&Alarm A/S kl. 8 – 9.30.

Fra låsesmed til moderne sikringsvirksomhed

Bagger Låse&Alarm A/S har hovedsæde i Slagelse og er med sine otte lokationer på Sjælland og mere end 80 ansatte, heraf 19 elever, en af Danmarks større låse- og sikringsvirksomheder. Her arbejdes med alt fra små serviceopgaver til store, komplette projekter.

Bagger Låse&Alarm er en familieejet virksomhed. Jørgen, Thomas og Kristian Bagger er alle en fast del af den daglige drift og bidrager derudover aktivt til branchens udvikling som helhed, bl.a. igennem deres helt eget læringsmiljø for elever, Bagger Academy.

Over en kop morgenkaffe ved vores netværksmøde kan du blive klogere på denne interessante lokale virksomhed i vækst. Kom med ind bag historien om Bagger Låse&Alarm, der siden 1970’erne har taget rejsen fra låsesmed til moderne sikringsvirksomhed. Hør om generationsskifte, virksomhedsstrategi, social ansvarlighed, Bagger Academy og planerne for fremtiden.

Netværksmødet er åbent og gratis for alle, der driver erhverv i Slagelse Kommune. Der er et begrænset antal pladser, så tilmelding er nødvendig.

Tilmelding via Slagelse Erhvervscenters hjemmeside (nyt vindue)

Detaljer

Dato:
29. oktober
Tidspunkt:
8:00 - 9:30