Indlæser Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Denne arrangement er allerede afholdt.

Intro Digitale Torsdage

17. september kl. 9:00 - 11:00

DIGITALE TORSDAGE 2.0 - Introduktion til digital markedsføring

Slagelse Erhvervscenter afholder 10 gratis workshops til dig, der gerne vil stå stærkere digitalt.

Vil du opnå succes med din virksomhed, er det vigtigt med viden om de nyeste digitale tendenser indenfor salg og marketing. For at hjælpe dig godt på vej tilbyder vi i tæt samarbejde med vores lokale iværksættervirksomheder 10 gratis workshops, som vil klæde dig på til at
skærpe og tydeliggøre din digitale tilstedeværelse. Via de 10 workshops - som kan benyttes enkeltvis eller i sammenhæng - får du blandt andet introduktion i grundprincipperne bag SEO, hjemmesideopbygning, design og ikke mindst kommunikation og annoncering på sociale medier. Du får også indblik i hemmelighederne bag Googles mekanismer og deres sammenhæng med andre kanaler, så du kan bedre målrette din indsats online.

Alle workshops afholdes af virksomheder, der har adresse på Posthuset, Sdr. Stationsvej 26, Slagelse og som til daglig arbejder med digital kommunikation. Som et unikt tilbud til alle lokale erhvervsdrivende, deler de her ud af deres erfaring, nyeste viden og trends på området.

Alle workshops afholdes om torsdagen, kl. 9.00-11.00 hos Slagelse Erhvervscenter, Sdr. Stationsvej 26, 1. sal, 4200 Slagelse. Du kan tilmelde dig enkelte eller alle workshops, men tilmelding skal ske via: www.slagelseerhvervscenter.dk/arrangementer (nyt vindue)

På den første workshop torsdag d. 17. september får du en introduktion til at komme i gang med at lave din egen digitale strategi. Med udgangspunkt i en præsentation af de områder, man bør afdække i sin strategi, bliver der under workshoppen mulighed for at tale om målsætning.

Medvirkende virksomheder og undervisere: Digitypes, TurboTobias, Hexio, OpenBox, Adsson.

Tilmelding:

Du tilmelder dig via Slagelse Erhvervscenters hjemmeside (nyt vindue)

 

Detaljer

Dato:
17. september
Tidspunkt:
9:00 - 11:00

Sted

“Posthuset”
Søndre Stationsvej 26
Slagelse, 4200 Danmark
+ Google Map