Indlæser Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Denne arrangement er allerede afholdt.

Webinar: Early warning for rådgivere

29. maj 2020 @ 13:00 kl. 13:00 - 14:00

Early Warning for rådgivere

-Hvilke muligheder har kriseramte virksomheder?

En kriseramt økonomi betyder også kriseramte virksomheder, og derfor er en del virksomheder lige nu i en svær situation på grænsen til lukning.

Coronakrisen har ramt en række virksomheder hårdt. Er du revisor, advokat eller på anden måde rådgiver, så møder du dem løbende i dit arbejde. På dette webinar bliver du klogere på, hvilken hjælp virksomhederne har mulighed for at opnå, og hvilken tilgang Early Warning bruger for at hjælpe virksomhederne.

Early Warning er en mulighed for virksomheder, der står enten er økonomisk udfordret eller står midt i en decideret krise. Her står kompetente folk klar til at hjælpe med overblik og handlekraft i en svær situation.

Hjælp fra Early Warning er gratis og fungerer som en uvildig sparringspartner for virksomheden. Baggrunden er enten at hjælpe virksomheden med at undgå lukning, eller hvis en konkurs er uundgåeligt at få lukket bedst muligt ned for alle parter.

Oplægsholder 

Sten Munk, Forretningsudvikler, Erhvervshus Sjælland, som driver Early Warning

Hvordan deltager jeg?

Det er gratis at deltage i webinaret. Alle tilmeldte får tilsendt link, der skal aktiveres, så webinaret kan følges online via browser eller ved at downloade og installere Zoom-app.

Linket kommer pr. mail kort inden arrangementet, så hold øje med din indbakke.

TILMELDING:
Tilmelding via Slagelse Erhvervscenters hjemmeside (nyt vindue)

 

Detaljer

Dato:
29. maj 2020 @ 13:00
Tidspunkt:
13:00 - 14:00