Indlæser Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Denne arrangement er allerede afholdt.

Natur og grøn omlægning: 31/8

31. august kl. 10:00 - 14:00

Danmark for målene udstilling

Udstillingen Natur og Grøn Omlægning kan ses på Nytorv fra kl. 10 - 14.

Foredrag med Michael Jarnvig kl. ca. 12.30.

Klimaforandringerne er en realitet. Vi kan ikke stoppe dem fuldstændig, men vi kan i fællesskab gøre en indsats for at bremse dem.

Verdensmål 13 handler dels om, at vi skal bremse klimaforandringerne og dels om, at vi skal styrke vores modstandskraft mod de forandringer, der ikke længere kan undgås.

Lokalt kan vi bidrage til at løse et globalt problem ved at NEDBRINGE VORES CO2-UDSLIP. ”Mange bække små gør en stor å” og alle små tiltag tæller.

 Vi kan desuden hjælpe ved at BESKYTTE NATUREN omkring os. Naturen er nemlig på et utal af måder en vigtig faktor i forhold til CO2-regnskabet. Som et eksempel OPTAGER OG LAGRER TRÆER ENORME MÆNGDER CO2 fra atmosfæren. Derfor kan det få stor betydning, hvis vi gør noget så enkelt, som at PLANTE NOGLE FLERE TRÆER i vores haver, i parkerne i byen og i skovområder.

 Når temaet om NATUR OG GRØN OMLÆGNING kommer Danmark rundt bliver der sat fokus på, hvordan vi som borgere kan være med til at BREMSE KLIMAFORANDRINGERNE. Der vil blive et særligt fokus på naturens afgørende rolle i denne kamp.

Sidste udstilling i Slagelse

Den sidste temalørdag med udstilling på Nytorv fra kl. 10 – 14 med foredrag er:

  • 21. september: Energi i by og bolig med foredrag af Søren Dahl

Oversigt over alle udstillinger i Slagelse

Læs mere om Danmark for Målene

FAKTA:

Danmark for Målene handler om at udbrede kendskabet til FN’s 17 verdensmål i hele Danmark. De 17 verdensmål skal sikre én bæredygtig verden for alle inden 2030. I 2015 gik 193 lande sammen om at lave FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling. Verdensmålene har vundet enorm udbredelse rundt om i verden, men i Danmark kender kun 16% af danskerne til målene. Det skal kampagnen “Danmark for målene” 2019 lave om på!

Detaljer

Dato:
31. august
Tidspunkt:
10:00 - 14:00
Arrangement Kategori:

Sted

Nytorv, Slagelse