Indlæser Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Denne arrangement er allerede afholdt.

Webinar: Google My Business

19. maj kl. 8:00 - 9:00

Online Kursus: Google My Business og SEO – for detailhandlen

Et webinar ved Digitypes

Selv om der nu er sat gang i en større genåbning af detailhandlen, bliver verden her på den anden side af corona for mange butikker ikke ligesom før. Der vil fortsat være et stort behov for at være synlig og tydelig på nettet.

Løsningen på denne udfordring for detailhandlen kan være, at starte med brug af gratis værktøjer, som hjælper med at øge synligheden og sætter hver enkelt forretning på landkortet, bogstaveligt talt.

Har du styr på din virksomhedsprofil på Google My Business? Har du overblik over alle de gode funktioner, som platformen tilbyder helt gratis for at gøre din forretning mere synlig og attraktiv? Ved du også, at ganske enkle ændringer i din SEO-strategi kan øge din virksomheds lokale synlighed markant?

Alt det og meget mere gennemgår vi på dette webinar, som særlig målrettet detailhandelsvirksomheder, men andre må godt se med.

Efter webinaret får alle deltagere mulighed for 1-2 times gratis sparring med digitale eksperter, som hjælper med at forme en konkret handlingsplan for netop din virksomheds lokale synlighed online.

Du må selvfølgelig også stille spørgsmål undervejs i webinaret.

Hvordan deltager jeg?

Det er gratis at deltage i webinaret. Alle tilmeldte får tilsendt link, der skal aktiveres, så webinaret kan følges online via browser eller ved at downloade og installere Zoom-app.

Linket kommer pr. mail kort inden arrangementet, så hold øje med din indbakke.

Tilmelding via Slagelse Erhvervscenters hjemmeside (nyt vindue)

Detaljer

Dato:
19. maj
Tidspunkt:
8:00 - 9:00
Arrangement Kategori: