Indlæser Arrangementer

« Alle Arrangementer

Business Brunch m/Anne Glad

24. juni kl. 8:00 - 10:00

Mød livstilsekspert Anne Glad til denne business brunch under Slagelse Festuge. Et godt gratis netværkstilbud til alle, der driver erhverv i Slagelse Kommune. Husk tilmelding senest 21. juni 2022.

Forbrug og arbejdsliv – sådan tegner fremtiden sig

Det er med stor glæde, at vi indbyder til en særudgave af vores netværksmøde Business Brunch, denne gang i selskab med livsstilseksperten Anne Glad. Her giver hun et indblik i danskerne forbrug under coronakrisen og sammenligner det med sidste gang, vi trak i forbrugshåndbremsen. Hun kommer også med sit forsigtige bud på, hvordan det kommende forbrug vil se ud og fremhæver en vældig positiv ting, vi tager med os ud af krisen.

Man kan ikke sige forbrug uden også at tale om bæredygtighed. Klimaet og klodens ressourcer bliver ofte omdrejningspunkt for vores samtaler om bæredygtighed, mens også ligestilling og fornuftige arbejdsvilkår fylder mere og mere, særligt for de nye generationer. Anne Glad giver en guide rundt i nogle af de mange tendenser indenfor både bæredygtighed og arbejdsliv, der vil præge vores samfund i de kommende år.

Der er kaffe/te og morgenbrød til alle tilmeldte.

LÆS MERE OG TILMELDING

Tilmelding senest 21. juni via Slagelse Erhvervscenters hjemmeside:

INVITATION TIL PRINT

Detaljer

Dato:
24. juni
Tidspunkt:
8:00 - 10:00

Sted

Danske Bank
Nytorv 1
Slagelse, 4200
+ Google Map