Privatlivs- og cookiepolitik

Indsamling af personoplysninger

Når Business Slagelse indsamler og behandler persondata, er det altid inden for persondatalovens og persondataforordningens bestemmelser. Behandling af persondata sker kun med samtykke fra de involverede, og Business Slagelse behandler ikke persondata til andre formål end de, som anses relevant for foreningens drift. Vi opbevarer derfor kun persondata, der anses for relevant enten driftsmæssigt eller i historisk henseende.

Når du tager kontakt til Business Slagelse gennem eksempelvis e-mail, vil dine oplysninger blive gemt, hvis det anses som relevant for driften på Business Slagelse. Et eksempel kunne være, at dine personoplysninger bliver gemt i forbindelse med et specifikt event. Ønsker du, at vi ikke opbevarer dine oplysninger, skal du huske at informere os om dette.

Hos Business Slagelse har vi udarbejdet en række arbejdsprocedurer, der sikrer beskyttelsen af personlige oplysninger. Persondata er på Business Slagelse altid opbevaret aflåst, enten fysisk i aflåst skab eller elektronisk ved hjælp af adgangskoder. Vi tilstræber på denne måde at leve op til almene sikkerhedsstandarder samt efterleve persondatalovens og persondataforordningens bestemmelser.

Når vi indsamler oplysninger om et individ, har vedkommende ret til at få indsigt i de indsamlede oplysninger. Ligeledes har vedkommende ret til at gøre indsigelse mod vores indsamling samt få rettet, korrigeret eller slettet personoplysninger, hvis dette findes nødvendigt. Processen for aktindsigt hos Business Slagelse er meget ligefrem. Ytres der et ønske om aktindsigt, vil al relevant data på denne person samles fra det elektroniske samt fysiske arkiv, og en kopi vil videregives til vedkommende.

Når du benytter denne hjemmeside, bliver du spurgt om at accepterer vores cookiepolitik. Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. 

For at få vores website til at fungere bedst muligt lægger vi sommetider små datafiler, såkaldte cookies, på din computer. Det gør de fleste websites.

Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen på hjemmesiden. Mange funktioner på siden er afhængig af lagring og brug af cookies. Vi kan ikke garantere at hjemmesiden vil fungere efter hensigten, hvis du deaktiverer cookies.

En cookie er en lille tekstfil, som et website gemmer på din computer eller dit mobiludstyr, når du besøger hjemmesiden. På den måde kan websitet huske dine handlinger og indstillinger (såsom login, sprog, skriftstørrelse og andre indstillinger for visning) i en vis periode. Det betyder, at du ikke behøver at foretage indstillingerne, hver gang du går ind på sitet eller bevæger dig fra én side til en anden.

Læs mere om hvilke cookies vi bruger og indstil cookies efter dine ønsker under Cookiepolitik (EU)

 

 

 

Det sker i Slagelse

15. september 2023
27. september 2023
12:30 - 13:30
Slagelse Midtby, Nytorv 4
Slagelse, 4200
29. september 2023
8:00 - 23:59
Slagelse Midtby, Nytorv 4
Slagelse, 4200
07. oktober 2023
10:00 - 14:00
Slagelse Midtby, Nytorv 4
Slagelse, 4200
07. oktober 2023
11:00 - 14:00
Slagelse Bibliotek, Stenstuegade 13, indgang 3
4200 Slagelse, Danmark

Spørgsmål eller problemer undervejs?

Opstår der problemer eller spørgsmål undervejs med dit gavekort, kan du kontakte VestsjællandsCentret eller SPARXPRES

VestsjællandsCentret

SPARXPRES