Ester og Vester i Slagelse som gardehusarer

Ester og Vester i Slagelse

Tag på skattejagt med Ester og Vester

Ester og Vester er kommet til Slagelse. Derfor kan Børn / børnefamilier  nu gå på oplevelsesjagt i Slagelse Midtby "i følgeskab med" Slagelses nye maskotter Ester og Vester som gardehusarer. Det er en spændende oplevelsestur, så deltagerne får set en stor del af Slagelse "cityring" og de mange seværdigheder, som Slagelse byder på.

For at gennemføre turen skal du bruge et "skattekort" som fører dig i gennem Slagelse midtby. Her skal du finde 10 poster og svare på 10 spørgsmål. I folderen med skattekortet er der også forslag til sjove aktiviteter som du og familien kan lave sammen mens I går turen.

Når hele turen er gennemført, og du har besvaret spørgsmålene ved de to poster, kan du vinde enten en Ester og Vester malebog eller en drikkedunk. Du henter din gevinst i en af de samme butikker, hvor du også kan få udleveret skattekortet.

Her kan du hente "skattekortet" i disse butikker:

  • Profiloptik, Nytorv 17
  • Kræmmerhus, Fisketorv 4
  • Gunner V Ure og Smykker, Rosengade 17 
  • XL BYG / Grønvold & Schou, Sorøvej 19 

Turen tager ca. en times tid og når også omkring Slagelse Lystanlæg.

Du behøver ikke at gennemføre turen i en bestemt rækkefølge. Turen går rundt i byen til 10 forskellige seværdigheder, fx skulpturer og springvand.

Skattejagten er for alle aldre, både mindre børn og teenagere.

Rigtig god tur!

EV_Malebog900x900
EV_Drikkedunk_900

Bymaskotter i gardehusaruniform

Ester og Vester er skabt af Destination Sjælland. I Business Slagelse har vi længe haft et ønske om at have en maskot, som vi kunne kalde vores. Det har vi nu fået med Ester og Vester i Gardehusaruniform.

Inden længe vil vi også have "rigtige maskotuniformer", så man vil kunne opleve Ester og Vester som "levende maskotter" fx ved forretningsåbninger, fastlelavnsoptog og andre festlige begivenheder.

Skattejagten er blevet til med støtte fra Slagelse Kommunes aktivitetspulje.

EVOplevelsesjagten_Kort-600
Plakat_Ester_vester_slagelse_BusinessSlagelse
LÆS MERE:

Du kan læse mere om Ester og Vester konceptet på

Destination Sjællands side om Ester og Vester (nyt vindue)