Detailhandelskonference 4. april

Regitze Slagelse

Er du nysgerrig på, hvordan du kan udvikle dig, din butik og din by?

Så kom med til Detailhandelskonference, hvor vi giver dig inspiration, ideer og noget at tænke over. Vi har sammensat en aften med spændende oplæg og tid til netværk med de øvrige deltagere. Undervejs sørger vi for, at der er lidt lækkert at spise og drikke. Så ta’ dit personale under armen og få en oplevelse samt nyt brændstof til at skabe spændende shoppingoplevelser i din butik.

Oplægsholdere
Anna Jensen, Anna & Søs
Anna er indehaver af den succesfulde butik Anna & Søs i Odder. Hun er nytænkende og altid åben over for ideer og muligheder. Hun er utraditionel, ambitiøs og i tæt kontakt med kunderne. Anna & Søs har blandt andet holdt nogle populære og opsigtsvækkende events, der udfordrer den traditionelle tilgang til mødet mellem butik og kunder.

Dorte Wimmer, Retail Institute Scandinavia
Dorte er retail- og forbrugerpassionist/director. Med mere end 15 års erfaring indenfor sit felt, er hun ekspert i trends og forbrugeradfærd, både herhjemme og internationalt. Hun forstår nutidens og fremtidens forbrugere, og ved hvad butikker kan gøre for at imødekomme dem. Og så er hun tidligere Slagelsepige og kender derfor vores lokalområde særdeles godt.

Tilmelding senest 31. marts

Det er gratis at deltage i Detailhandelskonferencen, men tilmelding er nødvendig senest 31. marts via:

Slagelse Erhvervscenters hjemmeside (nyt vindue)

Konferencen arrangeres i et samarbejde mellem de tre lokale erhvervsforeninger og Slagelse Erhvervscenter. Programmet faciliteres af RCC, Retailing Consulting Company.

Print indbydelse

Indbydelse (pdf  – nyt vindue)

Spørgsmål eller problemer undervejs?

Opstår der problemer eller spørgsmål undervejs med dit gavekort, kan du kontakte VestsjællandsCentret eller SPARXPRES

VestsjællandsCentret

SPARXPRES