KØB MEDARBEJDERGAVER LOKALT

KØB MEDARBEJDERGAVER LOKALT

Støt handl lokalt og køb dine medarbejderjulegaver fra butikker/leverandører i Slagelse Kommune. Igen i 2022 leverer slagelsegaver.dk et flot udvalg af lokale julegaver. Vi er i fuld gang med at lægge julegaver ind på slagelsegaver.dk, og portalen rummer nu over 300 forskellige julegaver. De sidste julegaver lægges ind i løbet af uge 39. 

Bestil julegaverne allerede nu, så du er sikker på at kunne give dine medarbejdere og evt. også samarbejdspartnere en gave fra en leverandør i Slagelse. Slagelsegaver leverer de indpakkede julegaver gratis til virksomheden på den aftalte dato i løbet af uge 48, 49 eller 50.

Virksomheden kan vælge julegaverne til medarbejderne – eller medarbejderne kan selv vælge. Systemet er fleksibelt, så hvis gavebudgettet er på fx 750 kr, så kan medarbejderen frit vælge flere gaver, fx en en 500 kr. og en til 250 kr.

Gaveudvalg

Kig ind på slagelsegaver.dk – vælg fanen “Se gaveudvalg”. Du kan filtrere/søge på
• Prisklasser 150 kr. – 250 kr. – 500 kr. – 750 kr. og 1000 kr.
• Kategorier
• Butikker (leverandører)

De fleste af gaverne har en særlig rabat eller ekstra værdi. Denne rabat/ekstra værdi kan du/medarbejderen først se, når du/medarbejderen har fået sit login til slagelsegaver.dk

Tilmeld

Tilmeld din virksomhed ved at klikke på fanen “Bestil Julegaver”.
Her kan du vælge imellem
• Bestil her: hvis du er klar til at bestille, ved hvor mange medarbejdere og kan oprette Excel-ark nu
• Tilmeld din virksomhed (hvis dine medarbejdere selv skal vælge, men du ikke er klar til at medsende et Excel-regneark nu, så kan du vælge at udfylde en forhåndstilmelding)

Informationsfolder
Læs mere om slagelsegaver i vores

Spørgsmål
Hvis du har spørgsmål, så kontakt slagelsegaver på kontakt@slagelsegaver.dk eller på tlf. 30 73 52 06 mellem kl. 8 – 16 på hverdage.
Vi sidder klar til at hjælpe dig og svare på dine spørgsmål.