Nye film frister med det bedste fra vores tre købstæder

Skønne Skælskør, Spændende Slagelse, Mulighedernes Korsør – tre købstæder i én kommune med rig mulighed for at shoppe igennem for hele familien. Det er budskabet i den nye, fælles reklamefilm som de tre lokale erhvervsforeninger i henholdsvis Skælskør, Slagelse og Korsør nu er ude med.

Reklamefilmen, der er blevet til med støtte fra Slagelse Kommune, sætter en tyk streg under, at her lokalt står vi sammen. Der er lagt vægt på shopping, men med et naturligt strejf af kultur og natur, der hænger uløseligt sammen med det vi kan tilbyde, ikke kun egne borgere, men i høj grad også vores gæster udefra.

Udover den fælles film har hver by fået sin helt egen reklamefilm, der hver for sig fremhæver byernes helt særlige træk. De træk, der gør dem unikke, og set i sammenhæng gør vores hjørne af Sjælland til et helt særligt sted, der har lidt at byde på for enhver smag.

Detailhandlen er et af de helt store erhverv i Slagelse Kommune. I Business Slagelse samt Skælskør og Korsør Erhvervsforeninger er der hele tiden fokus på at skabe de bedste vilkår for at hjælpe og udvikle branchen, så vi også i fremtiden kan friste med levende byer, hvor du ikke alene finder det du søger – du får også altid lidt ekstra med hjem.

Den nye fælles reklamefilm samt de individuelle film kan ses på de tre erhvervsforeningernes hjemmesider (Korsorsoererhvervsforening.dk, skef.dk) samt på de sociale medier. 

SE FILM:

 

Spørgsmål eller problemer undervejs?

Opstår der problemer eller spørgsmål undervejs med dit gavekort, kan du kontakte VestsjællandsCentret eller SPARXPRES

VestsjællandsCentret

SPARXPRES